Hoppa till innehåll

Att tänka på inför en hårtransplantation i Turkiet

Hårtransplantation i Turkiet

Om du är i behov av en hårtransplantation finns det möjlighet att genomföra en sådan i Turkiet. En hårtransplantation i Turkiet har många fördelar, bland annat är den mycket billigare en hårtransplantation i Sverige. Dessutom kan du ta dig tiden att kolla in landet och alla dess sevärdheter när du ändå är där. Vanligtvis erbjuds paketpris med boende och transfer för en smidig upplevelse. 

Vem kan genomgå en hårtransplantation i Turkiet?

Alla som har besvär av ihållande håravfall kan genomföra en hårtransplantation i Turkiet såväl som i Sverige. Innan du åker dit får du skicka bilder på ditt håravfall och ha en konsultation via telefon för att du och kliniken ska komma överens om en bra lösning. En hårtransplantation kan genomföras även om du lider av fläckvis håravfall och det är ett utmärkt sätt för dig att få tillbaka din hårväxt. 

Turkiet, speciellt Istanbul, har en mängd hårkliniker med kompetenta läkare som har stor erfarenhet av att genomföra hårtransplantationer. De flesta genomförs med FUE-metoden som minimerar risken för ärrbildning och som har ett mycket gott resultat. Fler än 100 000 utländska turister söker sig varje år till just Turkiet för medicinska behandlingar. 

Vad kostar en hårtransplantation?

Om vi jämför pris på hårtransplantation i Turkiet gentemot pris på hårtransplantation i Sverige är skillnaderna mycket stora. Turkiet ligger på upp till 70 % lägre priser för en hårtransplantation i Sverige och de genomförs på exakt samma sätt och med samma höga kvalitet i båda länderna. Fördelarna med Turkiet är att det i priset oftast också ingår boende på hotell samt transfer både från flygplats till hotellet och från hotellet till sjukhuset. Dessutom får du oftast stanna i fyra dagar och har därmed även tid på dig att utforska Turkiet och allt landet har att erbjuda. 

Turkiet är välkänt för prisvärda, högkvalitativa medicinska behandlingar och de har så många som 44 JCI-certifierade sjukhus. JCI står för Joint Commission International vilket är ett ledande företag inom kvalitetscertifiering av verksamheter inom medicinska områden. Dessutom talar de alltid engelska på sjukhusen och du kan också få hjälp med tolk vid behov.

Hitta en bra klinik som uppfyller dina krav

Det är viktigt att du hittar en hårtransplantationsklinik som tilltalar dig, speciellt om du ska resa så långt som till Turkiet. Det finns väldigt många kliniker som erbjuder högkvalitativa hårtransplantationer i landet och det är viktigt att du hittar en som har allt det du önskar, inom allt från pris till upplevelse. Du kan lära dig mycket av att ta del av tidigare besökares upplevelser. 

Vi här på Hårtransplantation.com hjälper dig gärna att jämföra och konsultera hårkliniker för att få den allra bästa upplevelsen vid din hårtransplantation i Turkiet. Alla konsultationer via oss är helt kostnadsfria. Gör gärna egna efterforskningar också för att du ska veta vad just du är ute efter och vilka behov du har. Det viktigaste är att din upplevelse blir så bra som möjligt.