Hoppa till innehåll

Hårtransplantation Sverige

Hitta kliniker nära där du bor

I Sverige finns det idag ett flertal bra och godkända kliniker för hårtransplantation att välja mellan. Vi kommer att gå igenom vad du behöver tänka på, vilka orter som klinikerna finns men även andra aspekter som är viktiga om du väljer hårtransplantation Sverige. Oavsett om du är tunnhårig kvinna eller man så vill vi att du ska kunna hitta en klinik som du känner dig bekväm med. Det blir vanligare och vanligare att svenskar gör hårtransplantationer i takt med att metoderna blir bättre och bättre.
Sedan är det inte längre lika tabubelagt att göra ingrepp som har koppling till utseende. Det är idag accepterat i mycket större utsträckning vilket gör att människor inte behöver lida i tysthet för att de exempelvis har tunt hår. Eftersom det är vanligare med den här typen av operationer så finns det också fler och fler orter i Sverige där du kan få ett hårimplantat. Nedan går vi igenom utbudet på de större orterna där det är möjligt att göra hårtransplantation i Sverige samt vilka metoder som erbjuds.
kam med tappat hår
Få en kostnadsfri konsultation av en ackrediterad klinik idag
stockholm

Hårtransplantation Stockholm

I Stockholm finns idag ett stort utbud av kliniker att välja mellan. Det är som vi nämnt tidigare viktigt att du noggrant undersöker vilken klinik som passar dig och dina behov. De flesta klinikerna använder sig av de vanligaste metoderna som FUE-metoden och FUT-metoden. Men är du exempelvis intresserad av DHI-metoden som kräver mycket hög skicklighet och mer erfarenhet så är det viktigt att du säkerställer att även denna metod genomförs med gott resultat.
Flertalet av de kliniker som finns i Stockholm är godkända och har bra resultat, det viktiga är att du känner dig bekväm och även känner att den hårklinik du väljer tilltalar dig för en hårtransplantation Sverige. Det är din upplevelse som är det viktigaste samt att du blir nöjd med resultatet. Det finns i nuläget minsta 10-20 kliniker för hårtransplantation Stockholm att välja mellan. Därför vill vi verkligen understryka att det är viktigt för dig att göra en ordentlig undersökning och värdering innan du bestämmer dig. Vi förstår att det är viktigt för dig att få rätt hjälp för att bli av mer problemet att du tappar hår.

Hårtransplantation Göteborg

Flera av klinikerna i Stockholm ingår i större kedjor som även har kliniker på andra orter i Sverige. En fördel är att du troligen kan hitta din favoritklinik närmare där du bor om du inte bor i Stockholmsområdet. Är du intresserad av hårtransplantation Sverige så finns det i Göteborg några kliniker som du kan välja mellan. I vissa fall är upplägget så att du åker till Stockholm för själva hårtransplantationen men får eftervård men även förberedande samtal på plats i Göteborg. Det finns kliniker som genomför operationen på plats i Göteborg också. Precis som på klinikerna i Stockholm används erkända metoder som FUE-metoden och DHI.
Vi rekommenderar dig verkligen att ta ställning till vad som är viktigt för dig. Detta gäller både metod, klinikens referenser, placering och om du är beredd att resa iväg eller inte. Detta är ett val som kommer att påverka dig. Du funderar på att transplantera hår för att du inte är nöjd som det är. Troligen har du tröttnat på att leta efter frisyrer för tunt hår och längtar efter att en bättre och mer permanent hårväxt. Då behöver du också känna att det kommer att bli bra. Många personer som ska genomföra ett ingrepp känner att det är viktigt med närheten hem efteråt. Då är hårtransplantation Göteborg bra att undersöka om du bor i närheten.
Göteborg
Vi hjälper dig hitta en klinik som passar dig och dina behov
Malmö

Hårtransplantation Malmö

Om du bor i Skåne och har problem med att du tappar hår och skulle vilja ha en operation nära där du bor så finns det möjlighet till detta även här. Precis som i Göteborg så förekommer de större klinikerna även i Malmö. Det finns även några kliniker som är regionala och finns på flera orter i Skåne. Bland annat i Helsingborg och Lund. De vanligaste metoderna tillämpas även här, men det finns enskilda kliniker för hårtransplantation Malmö som tillämpar exempelvis endast FUE-metoden. Såklart finns det även klinker som erbjuder fler metoder men i något fall är en enskild hårklinik specialiserad på endast en metod, vilket i sig kan vara positivt eftersom de troligen är väldigt skickliga på just den metoden. Val av klinik och läkare för din operation är som vi nämnt tidigare viktigt. Fundera gärna på om du vill anlita en av de rikstäckande större klinikerna eller om det känns mer bekvämt med en regional klinik. Efter att du bestämt dig för om du vill resa iväg eller hellre vill besöka en klinik lokalt gör din research för att få mer koll på vilken hårklinik som känns rätt för dig.

Boka en konsultation för att genomföra hårtransplantation Sverige

Oavsett om du kan tänka dig en kortare resa inom landet eller om du önskar hitta en klinik regionalt så behöver du konsultation inför din hårtransplantation Sverige. En konsultation är viktig för att du ska kunna få rätt råd anpassat till din situation och även utreda grundorsaken till att du tappar hår. Genom oss kan du få hjälp med kontakt för att boka in en online-konsultation direkt. Vi ger dig möjlighet att få kontakt med flera kliniker så att du själva kan avgöra vilken klinik som känns rätt för just dig och din situation. Klicka här för att ta en första kontakt med oss och få hjälp att boka in en online-konsultation, helt kostnadsfritt. Vi rekommenderar även att du gör din egen research online för att kunna jämföra olika kliniker med avseende på bland annat:
  • Metoder för att transplantera hår
  • Referenser från tidigare kunder
  • Klinikens tidigare resultat
  • Operationsteamets erfarenhet och kunnande
  • Hur lång väntetiden är för att få en behandling
Troligen har du även dina egna parametrar som behöver uppfyllas för att du ska få en positiv upplevelse. Bland annat handlar det mycket om själva kontakten med kliniken, bemötandet. Vi hjälper dig till första kontakten så blir valet förhoppningsvis lite enklare för dig sedan. Vi finns här för dig och för att du ska få en bra upplevelse av din hårtransplantation Sverige.
Hitta klinikernas bästa erbjudanden idag

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram