Hoppa till innehåll
Logga Poseidonkliniken

Omdöme Poseidonkliniken

Vårt omdöme
4.2/5
Stockholm Poseidonkliniken

Grundläggande fakta om Poseidonkliniken

 • Grundades: 2011

 • Orter: Stockholm

 • Metod: FUE-metoden och implanterpenna (implantermetoden)

 • Medicinskt team: Dr Slawek Pyziak och sjuksköterskan Marta Paliwoda

 • Operationssal: Hos kliniken på Nybrokajen i Stockholm

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: 30 till 40 per månad

 • Priser: från 67 500 kronor fast pris

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: n/a

 • Finansiering: Nordea Finans

 • Paketpriser: n/a

 • Garantier: skriftlig garanti att minst 90 % av implantaten sitter kvar

 • Språk som talas: svenska, engelska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: n/a

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: Via formulär på hemsidan, telefon eller e-post

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Klinik med modern och skonsam metod för hårtransplantation i Sverige

Vi har tittat närmare på Poseidonkliniken och sammanställer här våra slutsatser. Detta är en erfaren och väletablerad klinik för hårtransplantation i Sverige. De tillämpar en speciell metod för hårimplantatet som gör att de sticker ut bland klinikerna vi har jämfört. Den så kallade implantermetoden uppges vara en modern och skonsam metod för ingreppet. Implantermetoden är ett förfaringssätt att göra hårimplantat som är unikt i Sverige. Metoden är microkirurgisk vilket minimerar skador vid inplanteringen av nytt hår. Vi ser att detta är en viktig aspekt när du väljer hårklinik.

Före hårtransplantation

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

Håravfall och skallighet

Bra att veta om Poseidonkliniken

Kliniken är baserad i Stockholm. De har haft ett antal kända svenskar som klienter samt genomfört totalt över 2000 behandlingar sedan starten 2011. De är ensamma i Sverige om att göra hårimplantaten med den s k implantermetoden. Detta innebär att de i första steget tar ut hårsäckar med FUE-metoden för att sedan återföra dem med en s k implanterpenna. Denna metod är vanligare i andra länder i Europa, bland annat vid hårtransplantation i Turkiet. Omdömena om Poseidonkliniken visar på att de flesta tidigare patienter är nöjda med resultaten av sina hårtransplantationer.

Hos Poseidonkliniken fokuserar man på estetik och att klienternas resultat ska bli helt naturligt. Vi upplever att det återspeglar sig på deras hemsida som är tilltalande och tydlig. Man kan lätt se vilka som arbetar här med både bild och namn, vilket tyder på att verksamheten är seriös. Kliniken erbjuder även en skriftlig garanti för att 90 % av implantaten sitter kvar och börjar växa, vilket är en trygghet för dig som klient.

En trygg och personlig klinik för hårtransplantation

Om du funderar på att göra en hårtransplantation i Stockholm ser vi att denna klinik absolut är ett bra val. De fokuserar på att anpassa sina erbjudanden och paket efter varje klients behov. Priserna sätts utifrån de förutsättningar som finns med avseende på typ av håravfall, hur givarområdet ser ut och så vidare.

Sammanfattningsvis har vi tittat på före och efter resultaten för kliniken. Detta verkar vara en välrenommerad och etablerad klinik för hårtransplantation. Vi hittar en hel del positiva omdömen om Poseidonklinken från de som gjort hårtransplantation i Sverige. Sedan finns det alltid såklart även mindre bra omdömen. Det bästa du kan göra är alltid att noggrant undersöka den hårklinik som just du är intresserad av.

tappat hår

Frågor och svar om Poseidonkliniken

Kliniken finns mycket centralt i Stockholm på Nybrokajen 5. Detta gör det enkelt att ta sig hit även om du inte bor i Stockholm. Det finns flera möjligheter att resa dit antingen med bil, tåg eller buss.

Det finns ett fast pris för hårtransplantation hos kliniken på 67500 kronor. Utifrån individuella förutsättningar kan detta bli något högre.

Ja, det behöver du få. Hos Poseidon  bokar de alltid in en konsultation där du får en genomgång av dina förutsättningar. Man tittar på både givarområde och mottagarområde och gör bedömning av vilket resultat du kan få.

På hårtransplantation.com kan du läsa våra recensioner av auktoriserade hårkliniker i Sverige och i Turkiet. Kontakta oss idag för de bästa erbjudandena och priserna.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram