Hoppa till innehåll
logga clinic expert

Omdöme Clinic Expert

Vårt omdöme
4.2/5
Clinic Expert omdöme

Grundläggande fakta

 • Grundades: n/a

 • Orter: Istanbul

 • Metod: DHI-metoden och FUE-metoden

 • Medicinskt team: Op. Dr. Akın İnalöz och Op. Dr. Attila Hacılar

 • Operationssal: hos kliniken i Istanbul

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: n/a

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: n/a

 • Finansiering: n/a

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: n/a

 • Språk som talas: Engelska, turkiska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: Skägg- och mustaschtransplantation, ögonbrynstransplantation samt olika skönhetsoperationer

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: Telefon, Whatsapp, e-post och kontaktformulär

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Högkvalitativ hårtransplantation Turkiet

På Clinic Expert kan du genomföra en prisvärd hårtransplantation Turkiet. De har över 10 års erfarenhet av hårtransplantationer och har enligt egen utsago utfört mer än 50 000 hårtransplantationer. Det är ett av de största sjukhusen som sysslar med den här typen av behandlingar i Turkiet. De erbjuder transplantationer med såväl FUE-metoden som DHI-metoden samt att du även kan transplantera skägg, mustasch och ögonbryn. Utöver hårtransplantationer erbjuder de även plastikkirurgi, överviktskirurgi, tandbehandlingar samt olika skönhetsbehandlingar. På kliniken arbetar 21 stycken läkare och över 600 personer är anställda på sjukhuset.

håroperation

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

Så tycker kunderna om Clinic Expert

Vi har granskat omdömena Clinic Expert fått från sina patienter och då specifikt på omdömen från de med tunt hår som genomfört hårtransplantationer på kliniken. När vi kontrollerar TrustPilot och Google har kliniken utmärkt omdöme med 4,3 respektive 4,5 stjärnor, vilket får ses som goda resultat. Överlag är kunderna som gjort en hårtransplantation nöjda både med bemötande och resultat av sin operation. Dock har de 14 procent negativa omdömen på Trustpilot, vilket då gäller för alla typer av behandlingar hos kliniken. Ingen klinik kan garantera ett felfritt resultat vid en hårtransplantation.

En negativ aspekt av kliniken är att de inte förser oss med någon information angående priser eller antal grafts de kan transplantera på sin hemsida. Transparens är väldigt viktigt för många människor och bristen på det gör upplevelsen något osäker. Alla kan dock få en kostnadsfri konsultation via nätet, då kan ni fråga mer om era förutsättningar samt få en prisuppgift.

håravfall kvinna
nöjd man efter hårtransplantation vid Clinic Expert

Fördelar med Clinic Expert

En fördel med att genomgå en hårtransplantation i Istanbul är att priserna alltid är lägre än om du genomför transplantationen i Sverige. Dessutom ingår boende och transfer när du väljer att boka din operation med Clinic Expert, vilket är en stor fördel. Det är också positivt att de har lång erfarenhet av hårtransplantationer.

Om du tappar hår och funderar på en hårtransplantation Turkiet har du många kliniker att välja mellan. Vårt Clinic Expert omdöme är delat, de har relativt positiva omdömen av patienterna men ändå en relativt hög andel negativa omdömen. Vi tycker inte heller om bristen på information om priser samt antalet grafts de kan transplantera per operation, då en större transparens hade varit önskvärd.

Vanliga frågor om Clinic Expert

Clinic Expert ligger i Istanbul i Turkiet och när du väljer att resa dit för din behandling behöver du inte tänka på boende och transfers då det ingår i paketpriset. På så sätt har du aldrig för långt till kliniken.

Ingen information om priser finns att tillgå på klinikens hemsida, vilket är en nackdel för dem.

I regel kan du transplantera fler grafts på en klinik i Turkiet än på en i Sverige, dock har Clinic Expert ingen information gällande det på sin hemsida.

Hos oss på hårtransplantation.com kan du läsa vårt omdöme om Clinic Expert såväl som andra kliniker för hårtransplantation i Sverige och Turkiet. Kontakta oss för bra erbjudanden.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram