Hoppa till innehåll

Omdöme Clinicana

Vårt omdöme
4.8/5
Clinicana Turkiet

Grundläggande fakta om Clinicana

 • Grundades: 2014

 • Orter: Istanbul

 • Metod: FUE-metoden

 • Medicinskt team: Dr. Soner Tatlıdede, Ph. Eyad Attar

 • Operationssal: i Istanbul hos kliniken

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: från 2 200 Euro

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: i sällsynta fall 6 000 stycken

 • Finansiering: n/a

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: Garanticertifikat

 • Språk som talas: engelska, turkiska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: Skäggtransplantation

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: Via telefon, e-post eller formulär på hemsidan

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Högkvalitativ hårtransplantation i Turkiet

Clinicana är en klinik som erbjuder hårtransplantation i Turkiet. Kliniken är belägen i Istanbul och ligger på Acibadem Taksim Hospital, vilket är ett av Turkiets modernaste sjukhus. Sedan hårkliniken öppnade har de genomfört runt 7 000 hårtransplantationer och du får alltid garanti som kund hos dem. Recensioner om kliniken är överlag positiva, med ett snitt på 4,8 av 5 stjärnor. De genomför också skäggtransplantationer på kliniken i Istanbul. Vanligtvis erbjuds hårtransplantation med runt 4 000 till 5 000 grafts, men i speciella fall kan de även erbjuda 6 000 grafts.

Hårtransplantation Clinicana

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

hårtransplantation i Turkiet

Värt att veta om Clinicana

Clinicana har ingen klinik i Sverige utan allting sker i Turkiet. Konsultationen sker online där du först börjar med att fylla i ett formulär där du får besvara en rad frågor. Läkare kommer sedan granska och utvärdera dina enkätsvar för att kunna utvärdera din hårtransplantationsprocess. Clinicana använder sig av FUE-hårtransplantation som ger färre ärr, är mindre smärtsam och ger bättre slutresultat än andra metoder. Omdömena om Clinicana kan du hitta på bland annat TrustPilot och Google där kunderna visar sig vara mycket nöjda med både resultat och service.

En fördel med kliniken är att de även erbjuder skäggtransplantation, någonting de har stor erfarenhet av i Turkiet. De är även mycket erfarna när det kommer till hårtransplantationer, samt att du kan genomföra dem till lägre pris än i Sverige. För att en transplantation ska kunna genomföras måste det finnas hårsäckar nog, det gäller oavsett vilken transplantation det handlar om.

Bli kvitt problemen med tunt hår

Att vara tunnhårig är ett problem som påverkar den psykiska hälsan hos många, genom att åka till Turkiet och genomföra en hårtransplantation Istanbul kan du få ett vackert hårsvall. Tack vare det praktiska paketpriset är boende, transporter, blodprov och dygnet runt-service inkluderat i priset. Du bokar och betalar själv för flygresan.

En hårtransplantation i Turkiet är en prisvärd lösning mot tunt hår och på Clinicana genomförs transplantationerna med den allra modernaste tekniken. Personalen talar engelska, men vid behov kan du efterfråga en tolk. Alla nödvändiga mediciner är också inkluderat i priset. Du kan själv undersöka mer om kliniken genom att exempelvis ta del av omdömen om Clinicana på olika hemsidor med recensioner.

4

Frågor och svar om Clinicana

Kliniken ligger i Istanbul, Turkiet. Kliniken ligger centralt vid Taksim och transport till och från flygplatsen samt till och från hotellet ingår i paketpriset. Tack vare dess centrala läge kan du även uppleva Istanbul under din vistelse.

Hos Clinicana kostar en hårtransplantation för 23 860 kronor, eller 2 200 euro eftersom du betalar vid kliniken.

I priset ingår boende med frukost, transporter, operationen, håranalys samt läkemedel. Det som tillkommer är flygbiljetten, som du bokar och betalar på egen hand.

Här på hårtransplantation.com kan du läsa recensioner av Clinicana samt andra auktoriserade hårkliniker i Sverige och Turkiet. Kontakta oss idag för marknadens bästa erbjudanden.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram