Hoppa till innehåll

Hårtransplantation utomlands

Hitta rätt klinik utifrån dina specifika behov

Här får du hjälp att hitta bästa pris för hårtransplantation

Du kanske har hört eller läst att många personer som lider av håravfall eller är tunnhåriga väljer att resa iväg till andra länder för att få hjälp genom hårtransplantation utomlands. Orsak till detta kan vara flera, men ofta för att priset är mycket lägre. Eftersom det är ett ingrepp som du troligen får bekosta själv så förstår vi att priset är en avgörande faktor. Många lider i det tysta och önskar att de hade möjlighet att få hjälp. Därför är det bra att veta att hårtransplantation är något som genomförs i flertalet länder och att det finns stora prisvariationer. Även om du har en liten budget så ska du absolut kunna hitta något som passa dig. Vi förmedlar kontakter med ett flertal länder och hjälper dig att boka in en kostnadsfri online-konsultation. För att vi ska kunna välja de kliniker som vi tror passar dig bäst fyller du först i ett kort frågeformulär så att vi får veta lite mer om dig och de behov du har.
Det finns flera länder dit man kan åka för hårtransplantation där priserna är betydligt lägre än i Sverige. Några exempel är Polen, Thailand, och Turkiet. De lägre priserna ska inte tolkas som tecken på sämre kvalitet utan de beror helt enkelt på att lönerna i de länderna är lägre.
tunnhårig man hårtransplantation utomlands
Få hjälp att jämföra priser mellan kliniker
resväska för hårtransplantation utomlands

Bra att tänka på om du vill resa

Det som är väldigt viktigt om du skulle bestämma dig för att genomföra en hårtransplantation i ett annat land än Sverige är att du verkligen undersöker så att kliniken du tänker dig är bra. Det är vanligt att man åker exempelvis till Turkiet för sin operation. Många väljer att kombinerar resan med lite semester. Exempelvis följande faktorer är viktiga att undersöka:

– Operationsteamets erfarenhet och utbildning, många operationer med bra resultat

– Klinikens resultat och om kliniken är välkänd

– Kirurgens tidigare erfarenhet och resultat

– Vilka metoder de erbjuder (t ex FUE-metoden eller FUT-metoden)

– Totalkostnad inklusive resan, finns det kostnader som du inte tänkt på?

Få råd och hjälp att jämföra kliniker och priser

Vi finns här för dig och kan bistå dig med att få kontakt med flera hårklinker i hela världen så att du själv kan utvärdera och bilda dig en uppfattning. Varje fall är unikt och din situation känner du själv bäst.

Är det tryggt att genomföra hårtransplantation utomlands?

Du kanske har hört talas om skräckexempel och sämre resultat utomlands. Men det är värt att nämna att på senare år har kvaliteten för att transplantera hår utomlands ökat och många kliniker har minst samma standard som de svenska klinikerna. Det som ska vara avgörande för dig när du väljer är att du ska känna att du har råd plus att du kommer att bli nöjd med resultatet. Gör din research innan, detta är viktigt oavsett om du väljer Sverige eller något annat land, så kan du känna dig trygg när du ska få ditt hårimplantat. Vi hjälper därför dig att boka kostnadsfri online-konsultation, med godkända kliniker runt hela världen.

kamma sig vid håravfall
Få hjälp att hitta en prisvärd klinik för din hårtransplantation

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram