Hoppa till innehåll
logo akacia medical

Omdöme Akacia Medical

Vårt omdöme
4.5/5
Akacia Medical Stockholm
 • Istanbul

  Klinik i Istanbul för hårtransplantation Turkiet

Grundläggande fakta Akacia Medical

 • Grundades: 2001

 • Orter: Istanbul och Stockholm

 • Metod: FUE-metoden

 • Medicinskt team: Dr. Mohammed Abbas med team

 • Operationssal: klinkerna i Stockholm eller Istanbul

 • Certifieringar: Flera olika certifieringar

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: Från 29 000 kronor och uppåt

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: 3500

 • Finansiering: Medical Finance

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: ja skriftligt

 • Språk som talas: svenska, engelska, turkiska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: Skäggtransplantation, ögonbrynstransplantation, hårborttagning, mesoterapi

 • Erbjuder support efter operation: ja

 • Kontakt: telefon och e-post

Vi hjälper dig jämföra hårkliniker, få ett bra erbjudande idag

Ledande klinik för hårtransplantation i Sverige och Turkiet

Akacia Medical är en klinik som erbjuder hårtransplantation i Sverige och Turkiet. De har utfört fler än 10 000 hårtransplantationer och satsar på prisvärda behandlingar av toppkvalitet. Tidigare kunder har genomgående gett klinikerna positiva omdömen, de har bland annat fem stjärnor på Google. Företaget erbjuder garanti på alla hårtransplantationer oavsett om den genomförs i Stockholm eller Istanbul och en utvärdering sker vanligtvis inom 12 månader efter operationen. Förutom att erbjuda hårtransplantationer genom de även skägg- och ögonbrynstransplantationer, permanent hårborttagning med laser och mesoterapi som stoppar håravfall.

Hårtransplantation Akacia Medical

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

kamma sig vid håravfall

Vad utmärker Akacia Medical kliniken?

Akacia Medical säger sig ha genomfört flest hårtransplantationer i Sverige och deras läkare har genomfört över 10 000 transplantationer. De använder sig av FUE-metoden, som anses vara mindre smärtsam, ge färre ärr samt bättre resultat än metoder så som FUT-metoden. Även om du genomför transplantationen på kliniken i Turkiet sker konsultation, eftervård samt betalning i Sverige för att du ska kunna känna dig trygg med att garantin gäller efter din hemkomst. Omdömena om Akacia Medical är positiva och kunderna är mycket nöjda med både hår- och skäggtransplantationer hos kliniken.

Det är en av de mycket bra aspektarena med kliniken; att du även kan genomföra skägg- och ögonbrynstransplantation. I Turkiet har de lång erfarenhet av transplantation av både skägg och hår, samt att priserna är något lägre vid behandling i Istanbul. Tänk på att det måste finnas hårsäckar för att en operation ska kunna genomföras, oavsett vilken typ av transplantation du vill genomföra.

Paketpriser flyg och boende för transplantation hos Akacia Medical Turkiet

När du väljer att genomföra en hårtransplantation i Turkiet får du ett billigare pris, dock tror många att extra utgifter tillkommer. Vid behandling med Akacia Medical är en av de största fördelarna att flyg, boende, transporter, operation, eftervård samt mat under operationsdagen ingår i paketpriset. Inga andra avgifter tillkommer.

Akacia Medical samarbetar med mer än en hårklinik i Istanbul och språkkunskaperna hos personalen kan därmed variera. Om svensktalande personal är av stor vikt bör du därmed efterfråga det vid konsultationen. När du genomför din hårtransplantation i Sverige finns alltid svensktalande personal tillgängliga. Det är bra att själv undersöka mer om kliniken, operationsteamet samt resultat från kliniken. Du kan till exempel läsa omdömen om Akacia Medical på Trustpilot och Google.

resväska för hårtransplantation utomlands

FAQ - Svar på frågor om Akacia Medical

Först bokar du en kostnadsfri konsultation online, sedan bokar du antingen en behandling i Sverige eller Turkiet. Du bedövas under behandlingen och det bestämda antalet hårsäckar plockas ut. Efter operationen diskuteras din eftervårdsplan. Lunch serveras till patienten efter halva operationstiden.

I Istanbul kostar det mellan 34000 kronor och 55000 kronor. I Sverige är motsvarande priser 42000 till 70000 kronor.

Om du genomför operationen i Istanbul måste du stanna i tre nätter på plats. Själva hårtransplantationen tar mellan 4 och 10 timmar beroende på antalet hårsäckar som transplanteras.

Här på hårtransplantation.com hjälper vi dig att hitta rätt klinik för din hårtransplantation. Vi jämför priser från kvalitetstestade kliniker. Kontakta oss idag för de bästa erbjudandena.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram