Hoppa till innehåll
logga 85 kliniken

Omdöme 85 kliniken

Vårt omdöme
4.7/5
85 kliniken i Göteborg

Grundläggande fakta

 • Grundades: n/a

 • Orter: Göteborg och samarbete med en klinik i Istanbul

 • Metod: FUE och DHI

 • Medicinskt team: Klinikansvarig Dr.Sareh A.Abadi och Dr.Aylin Kamyab, hårspecialister och en undersköterska

 • Operationssal: I Göteborg samt samarbete med Istanbul

 • Certifieringar: Säker klinik

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: I Sverige mellan 25000-30000 kr, i Turkiet 1700 Euro

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: 4000

 • Finansiering: Medical Finance, Human Finance

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: ja skriftlig

 • Språk som talas: svenska, engelska, arabiska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: skäggtransplantation, ögonbrynstransplantation och flera olika estetiska behandlingar

 • Erbjuder support efter operation: ja mediciner men även tvätt efter 10 dagar

 • Kontakt: Telefon (alla dagar 9-21), mail, formulär på hemsidan

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Klinik för hårtransplantationer i Sverige med fina kundrecensioner

85 kliniken genomför hårtransplantationer i Sverige, närmare bestämt finns de i Göteborg. De har även ett samarbete med en klinik i Turkiet för den som skulle vilja resa dit. När vi har tittat närmare på kliniken ser vi att de har fina recensioner från tidigare kunder, bland annat på Google. Främst är man nöjd med resultatet och bemötandet, vilket är viktiga aspekter när man genomgår hårtransplantationskirurgi. De har genomfört mer än 9000 operationer enligt egen utsago så vi bedömer att det är en erfaren klinik. De har även en säker klinik certifiering vilket ger en extra trygghet för kunderna.

hårtransplantation 85 kliniken

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

5

Bra att veta om 85 kliniken

Kliniken tillämpar FUE-metoden och DHI-metoden för hårtransplantation. Dessa metoder är bägge skonsamma och lämnar oftast inga synliga ärr och ger naturtroget resultat. Bägge metoderna är väl etablerade och används av moderna kliniker i Sverige och Europa. Det är också möjligt att få PRP-behandling efter sin hårtransplantation för ett ännu bättre resultat. De erbjuder konsultation för att göra en bedömning av lämplig behandling. En annan fördel jämfört med många andra kliniker i Sverige som finns i Stockholm är att 85 kliniken är perfekt för dig som tänker dig en hårtransplantation Göteborg.

Hos denna hårklinik erbjuds även skäggtransplantation och ögonbrynstransplantation. Det är något som vi annars mest ser hos kliniker i Turkiet, så om du inte vill eller kan resa iväg så är detta ett alternativ. En aspekt som drar ner vårt omdöme något är att på klinikens hemsida presenteras hela teamet med namn men med tomma rutor istället för foton. Det är alltid bra att se vilka personerna är anser vi.

Flera alternativ för hjälp om du är tunnhårig

85 kliniken använder som sagt ett par olika behandlingsmetoder men de förmedlar även kontakt med en klinik för hårtransplantation i Turkiet. Så för dig som vill ha möjlighet till ett lägre pris men samma garanti och certifiering som i Sverige kan detta vara ett alternativ. Det som tillkommer för dig är reskostnaden.

I det fasta priset för att få en hår operation i Turkiet ingår boende på hotell och transfer till och från kliniken. Skillnaden i pris ändå rätt liten jämfört med hårtransplantationer i Sverige hos kliniken. I vårt 85 kliniken omdöme kan vi därför konstatera att det i detta fall kanske inte kostnadsmässigt är så motiverat att som tunnhårig resa iväg för att få behandling.

4

FAQ - Frågor och svar om 85 kliniken

I priset ingår 1 hotellnatt och även transport mellan hotellet och kliniken. Självklar ingår också själva ingreppet samt den medicin som behövs till tiden efter, samt en tvätt efter 10 dagar. Du erbjuds även dygnet runt support på telefon.

Kostnaden i Sverige ligger på 25000 till 30000 kronor, i Turkiet på 1700 Euro fast pris.

Detta innefattar en försäkring för skador som eventuellt skulle kunna uppstå i samband med behandlingen. Denna behandlingsskadeförsäkring utgör en extra trygghet för dig som kund.

Vi på hårtransplantation.com jämför auktoriserade kliniker i Sverige och Turkiet. Hos oss kan du få en kostnadsfri online-konsultation med flera kliniker, fyll i vårt frågeformulär idag.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram