Hoppa till innehåll
logo new hair clinic

Omdöme New Hair Clinic

Vårt omdöme
4/5
New Hair Clinic Lund
 • Lund

  Klinik för hårtransplantation

Grundläggande fakta

 • Grundades: 1992

 • Orter: Lund och Stockholm

 • Metod: FUE-metoden

 • Medicinskt team: Mats Ingers samt legitimerade svenska läkare

 • Operationssal: Tre stycken på kliniken i Lund

 • Certifieringar: Medlemmar i Sveriges läkarförbund och Svenska Läkaresällskapet

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: Från 29 000 beroende på personliga behov och önskemål

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: n/a

 • Finansiering: Ja via Medical Finance

 • Paketpriser: Ja, övernattning ingår

 • Garantier: nej

 • Språk som talas: svenska, engelska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: Skägg-, mustasch- och polisongtransplantation, ögonbrynstransplantation, PRP-behandling,

 • Erbjuder support efter operation: ja

 • Kontakt: Via formulär på hemsidan, e-post och telefon

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Klinik för hårtransplantation i Sverige

New Hair Clinic är en klinik som erbjuder hårtransplantation Sverige. De har sin egen klinik i Lund och du kan även få konsultation i Göteborg och Stockholm. Kliniken har lång erfarenhet då de grundades redan 1992. All personal pratar svenska och läkare samt specialister har alltid svensk läkarlicens. För att få arbeta på kliniken krävs minst fyra års erfarenhet som hårtekniker. Tyvärr saknas information om läkarteamet på deras hemsida, detsamma gäller prisuppgifter. Det framgår inte heller hur många grafts de kan transplantera som mest. Vi hade önskat mer transparens på hemsidan helt enkelt. 

Hårtransplantation new hair clinic

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

transplantera hår

Vad tycker kunderna om New Hair Clinic?

Många personer som tappar hår anlitar en klinik för att få hårimplantat och flera använder sig av New Hair Clinic. Omdömena från kunderna är mestadels positiva, åtminstone sedan de började använda 0,8 mm på sina FUE-instrument. Innan använde de bredare instrument som kunde orsaka ärrbildning. Majoriteten av kundrecensionerna är dock fördelaktiga för kliniken och de före- och efterbilder vi sett visar på goda resultat. Någonting de alltid får goda omdömen av är sitt bemötande på kliniken i Lund. De beskrivs som väldigt tillmötesgående och trevliga, samt att lokalerna är fräscha.

En sak som drar ned totalbetyget för kliniken är avsaknaden av garantier på genomförd hårtransplantation. Kliniken menar att resultatet aldrig kan garanteras då det beror på individuella faktorer. De erbjuder enbart rådgivning om kunden skulle vara missnöjd, samt planering av ny behandling. Dock får de en guldstjärna för att de i en del fall nekar unga kunder hårtransplantation då de inte kan veta hur håravfallet utvecklar sig.

Olika typer av hjälp hos New Hair Clinic vid håravfall

New Hair Clinic erbjuder inte hårtransplantation i Stockholm, men du kan få konsultation där. Alla operationer sker i klinikens lokaler i Lund. För dig som vill försöka få håret att växa tillbaka utan operation kan du välja en PRP-behandling hos kliniken. Det erbjuds både som fristående behandling samt som komplement till en transplantation.

När du väljer att göra en hårtransplantation Sverige behöver du inte oroa dig över språksvårigheter. När du genomför en behandling mot håravfall genom hårtransplantation ingår helpension och övernattning för att du ska känna dig bekväm innan och efter behandlingen. Vårt New Hair Clinic omdöme är mestadels positivt, dock dras betyget ner en del då prisuppgifter inte finns på nätet samt att garanti saknas.

håravfall man

Vanliga frågor och svar om New Hair Clinic

När du genomför en hårtransplantation på New Hair Clinic sker det med FUE-metoden. Du ankommer redan dagen innan operation och får övernatta på kliniken. På morgonen duschar du innan ingreppet samt får medicin i förebyggande syfte. Hårtransplantationen sker sedan under lokalbedövning.

Priserna framgår inte på hemsidan men enligt klinikens Facebook-sida kostar en transplantation från 29 000 kronor hos dem.

Ja, konsultation är alltid gratis och kan både ske vid fysiskt möte eller via telefon. Du kan välja att genomföra konsultationen i Lund, Göteborg eller Stockholm.

Här på hårtransplantation.com kan du läsa jämförelser och recensioner om auktoriserade kliniker i Sverige och Turkiet. Fyll i vårt frågeformulär för att boka konsultation med en av klinikerna.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram