Hoppa till innehåll
hair of Istanbul logga

Omdöme Hair of Istanbul

Vårt omdöme
4.9/5
hair of Istanbul omdöme

Grundläggande fakta

 • Grundades: 2013

 • Orter: Istanbul

 • Metod: FUE-metoden

 • Medicinskt team: n/a

 • Operationssal: På kliniken i Istanbul

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: n/a

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: 6 200

 • Finansiering: n/a

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: n/a

 • Språk som talas: Engelska, turkiska plus 10 andra språk (inte svenska)

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: PRP, skäggtransplantation, hårtransplantation för kvinnor

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: E-post, kontaktformulär, telefon och Whatsapp

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Högkvalitativ hårtransplantation i Turkiet

Hair of Istanbul är en klinik som erbjuder hårtransplantation i Turkiet. Sedan 2013 har de erbjudit hårtransplantationer till kunder från hela världen. De använder sig av FUE-metoden, som ger mindre ärr samt mindre smärta efter ingreppet. När du väljer att genomföra din hårtransplantation på den här kliniken ingår en PRP-behandling samt boende, transporter och de läkemedel du behöver efter operationen. Det enda du behöver ordna själv är flygresan. Du kan kontakta kliniken för konsultation dygnet runt och de uppger att de svarar på alla dina frågor både före och efter transplantationen.

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

Vad tycker kunderna om Hair of Istanbul?

Som en del av vår recension har vi granskat omdömena om Hair of Istanbul. Majoriteten av de som genomfört en Hair of Istanbul hårtransplantation är mycket nöjda med resultatet. På Google har de fått ett snitt på 4,9 av 5 stjärnor, vilket är ett mycket gott betyg och recensionerna kunderna har skrivit är positiva både gällande resultat och bemötandet på kliniken. Boende på ett femstjärnigt hotell ingår och du får stanna i Istanbul i tre nätter. Själva ingreppet sker under en dag och hur lång tid det tar beror på antalet grafts som transplanteras.

Hair of Istanbul värnar om sina patienter och bokar därför inte in alltför många operationer per dag. På så sätt finns extra personal alltid tillgänglig om behov finns. De erbjuder dessutom tolkar på 12 olika språk, tyvärr är svenska inte ett av dem men självklart talar de engelska. En nackdel är dock att det inte finns någon information om garantier, vilket vi tolkar som att de inte ger det.

hårtransplantation
man med tunt hår

Pris för hårtransplantation i Turkiet

En hårtransplantation Turkiet är alltid billigare än i Sverige, det är därför många väljer att resa dit för sin håroperation. Hair of Istanbul har inga specifika prisuppgifter på sin hemsida då priset beror på patientens förutsättningar. Det handlar inte enbart om antalet grafts och när du skickat bilder på ditt huvud får du en prisuppgift.

Vårt Hair of Istanbul omdöme är i stort positivt, dock hade vi önskat större transparens gällande priserna. Kliniken erbjuder högkvalitativ hårtransplantation i Istanbul och bristen på garantier är inte ovanlig vid turkiska kliniker. Att välja den här kliniken för en hårtransplantation i Turkiet ger dig ett smidigt paketerbjudande med transplantation utförd av erfarna läkare. En annan fördel är att de enbart använder sig av FUE-metoden.

Frågor och svar om Hair of Istanbul

När du väljer att genomföra en hårtransplantation på Hair of Istanbul ingår en PRP-behandling, tre dagars boende på femstjärnigt hotell, transfer mellan flygplats, hotell och klinik samt de läkemedel du behöver efter genomförd operation. Flygresan står du själv för.

Hair of Istanbul uppger tyvärr inga prisuppgifter för sina transplantationer då de sätter individuella priser utifrån dina bilder.

Ja konsultation sker online helt kostnadsfritt och du får bland annat tydlig prisuppgift efter att ha skickat in bilder på ditt huvud. De erbjuder kundservice dygnet runt.

På hårtransplantation.com kan du jämföra olika hårkliniker och läsa omdömen om kliniker som erbjuder hårtransplantation i såväl Turkiet som Sverige. Fyll i vårt formulär för konsultation med en klinik.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram