Hoppa till innehåll
Nordic hair

Omdöme Nordic Hair Clinic

Vårt omdöme
4.7/5
Stockholm Nordic Hair Clinic
 • Stockholm

  Klinik i Stockholm för hårtransplantation Sverige

 • Göteborg

  Klinik i Göteborg för hårtransplantation Sverige

Grundläggande fakta

 • Grundades: 2006

 • Orter: Stockholm, Göteborg, Istanbul

 • Metod: Specialiserade på FUE-metoden

 • Medicinskt team: Mats Stolt är klinikchef, Dr. Canan Köksüz arbetar på klinken i Istanbul

 • Operationssal: Egen klinik

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: pris från 39 000 kr och uppåt beroende på antal grafts

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: 4000

 • Finansiering: Medical Finance räntefritt 24 mån upp till 50000 kr

 • Paketpriser: n/a

 • Garantier: n/a

 • Språk som talas: svenska, turkiska, engelska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: n/a

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: kontaktformulär på hemsidan, telefontid mån-fred 08:00-17:00, online-konsultation

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris
Hårtransplantation Nordic Hair Clinic

Ledande klinik för hårtransplantation i Sverige

Nordic Hair Clinic är en klinik för hårtransplantation i Sverige, men de har även en klinik i Istanbul om du skulle vilja göra en hårtransplantation i Turkiet. Klinikerna är marknadsledande inom hårtransplantation med lång erfarenhet. Huvudkontoret finns på Kungsholmen i Stockholm, men de har även kliniker i Göteborg och Istanbul. Kliniken har funnits sedan 2006 och kan erbjuda flera metoder för att åtgärda och motverka håravfall. De är specialiserade på FUE-metoden som är en hårtransplantationsmetod. Denna metod anses vara den som ger mest naturligt resultat och även bäst förutsättningar för läkning efter ingreppet.

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

Vad utmärker Nordic Hair kliniken i Sverige?

Det vi sett att främst sticker ut när vi gjort omdöme Nordic Hair Clinic är att man har specialiserat sig på en hårtransplantationsmetod, FUE-metoden. Detta gör att man också har en lång erfarenhet och bra resultat av att tillämpa denna metod. Det finns ett antal fördelar jämfört med exempelvis FUT-metoden, bland annat läkningstid och resultat av ingreppet. För att kunna erbjuda hårtransplantationer till ett lägre pris så har man även en klinik för hårtransplantation i Turkiet. Där arbetar Dr. Canan Köksüz, som har utfört hårtransplantationer i 20 år. Skillnaden om du väljer att få ett hårimplantat på kliniken i Istanbul är endast priset, som är lägre.

En stor fördel är att personal från kliniken i Sverige följer med om du skulle vilja åka till Turkiet för din hårtransplantation. Då kan du känna dig trygg med att få sällskap hela vägen. Personalen på kliniken i Istanbul talar engelska. Det finns möjlighet till online-konsultation med Nordic Hair, vilket är positivt om du inte bor på någon av de orter där kliniken finns.

man som tappar hår
Före och efter hårtransplantation

En hårklinik som ser till individens behov

Omdömena om Nordic Hair Clinic pekar på att man verkligen fokuserar på individens behov, det syns även på deras priser och hemsida. Där anges till exempel att antal grafts man får ut kan variera beroende på patienten, från 3000-7000. Variationen beror på donationsområdet och den hårkvalitet som finns där.

Om du funderar på att få en hårtransplantation i Sverige är det viktigt att du gör en ordentlig research. Det finns en mängd Nordic Hair Clinic erfarenheter på bland annat Trust Pilot men även på klinikens egen hemsida. Hitta fler omdömen om Nordic Hair genom att söka själv på Google. Deras egen hemsida har många bra frågor och svar samt information om priser och hur en hår operation går till.

Frågor och svar om Nordic Hair

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration, och får tillfälle att beskriva dina önskemål. Sedan genomförs en undersökning samt att de bildar sig en uppfattning hur din hårlinje skulle kunna se ut. Det görs även en uppskattning av antal grafts. Slutligen får du boka tid för hårtransplantation.

Priset varierar från 39 000 kr – 61 000 kr för uttag av 1500 respektive 4000 grafts (detta är 2020 års priser). Priserna i Istanbul är lägre och ligger runt ca 25 000 kr.

En hårtransplantation sker under en dag, tiden varierar beroende på antal grafts och andra individuella förutsättningar. Du kommer att kunna gå hem samma dag som ingreppet genomförts.

Här på hårtransplantation.com jämför vi ledande kliniker, resultat och priser. Kontakta oss idag för att få de bästa erbjudandena från de bästa klinikerna.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram