Hoppa till innehåll
life time clinic logo

Omdöme Lifetime Clinic

Vårt omdöme
4.8/5
Stockholm Lifetime clinic

Grundläggande fakta

 • Grundades: 2012

 • Orter: Stockholm och Istanbul

 • Metod: FUE-metoden

 • Medicinskt team: n/a

 • Operationssal: Egen klinik i Kista, Stockholm samt vid kliniken i Istanbul

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: Fast pris 25 000 kr Istanbul, från 37 000 kr Sverige

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: Upp till 5 000 stycken

 • Finansiering: Klarna och Svea Ekonomi

 • Paketpriser: Ja för transplantationer i Istanbul

 • Garantier: Skriftlig garanti för återväxt på 95 %

 • Språk som talas: Engelska, turkiska och svenska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: Skäggtransplantation, tandblekning, hårborttagning, hudbehandling

 • Erbjuder support efter operation: n/a

 • Kontakt: E-post, telefon och online konsultation

Vi kan hjälpa dig jämföra och hitta bästa klinik och pris

Prisvärd hårtransplantation i Sverige och Turkiet

När du anlitar Lifetime Clinic för din hårtransplantation kan du lita på att du får den till ett bra pris. När du väljer deras hårtransplantation i Sverige kostar det från 37 000 kronor beroende på hur många grafts du ska transplantera. Ju fler hårsäckar du transplanterar desto lägre blir priset per hårsäck. Väljer du att göra en hårtransplantation på kliniken i Istanbul görs det till ett fast pris på 25 000 kronor oavsett hur många grafts det handlar om. Vi har tagit del av omdömen om kliniken för att kunna ge er en rättvisande bild.

Hårsäck som ska transplanteras

Gör din research innan du bestämmer dig

Det är viktigt att titta på flera faktorer innan du beslutar dig för var du ska göra din hår operation. Bland annat klinikens erfarenhet, resultat men även såklart priserna. Vi på hårtransplantation.com har kontakt med ett stort antal kliniker och kan hjälpa dig får kontakt så att du själv sedan kan avgöra vilken hårklinik som passar dig bäst.

Vad tycker kunderna om Lifetime Clinic?

Lifetime Clinic Stockholm är en av Sveriges ledande kliniker när det kommer till skönhetsbehandlingar och de genomför sammanlagt runt 30 000 behandlingar per år. Deras tjänster är högkvalitativa och omdömena om Lifetime Clinic är överlag positiva. Läkarna har genomfört tusentals hårtransplantationer och du kan se många före- och efterbilder på deras hemsida. De får mycket beröm för sitt bemötande och sina konkurrenskraftiga priser. Deras skriftliga garantin på en återväxt på 95 % är en stor trygghet för dig som kund och gäller oavsett om du gör din transplantation i Sverige eller Turkiet.

Lifetime Clinic finns på flera ställen i Sverige men hårtransplantationerna genomförs på kliniken i Kista vid Stockholm. De erbjuder dessutom smidig online bokning. När du väljer att transplantera håret i Istanbul görs det till ett billigt, fast paketpris där allting ingår förutom flygresan, vilket är mycket fördelaktigt. Hårtransplantationen genomförs med FUE-metoden helt utan stygn och skalpell och ger ett snyggt resultat utan ärr.

kirurg för hårtransplantation
Lifetime Clinic omdöme hårtransplantation

Hårtransplantation i Sverige eller Istanbul hos Lifetime Clinic

Oavsett om du väljer att genomföra din hårtransplantation Sverige eller i Turkiet använder de sig av små verktyg på 0,5 till 0,7 mm istället för de på 1,00 mm som många kliniker använder. Det ger ett bättre resultat med mindre smärta. Alla hårtransplantationer sker med lokalbedövning och tar från tre till åtta timmar beroende på antal grafts.

Lifetime Clinic erbjuder prisvärd hårtransplantation i Istanbul och hårtransplantation i Sverige till konkurrenskraftiga priser. Du behöver inte gå på efterkontroll men är alltid välkommen för att visa upp ditt resultat på kliniken i Kista. Vårt Lifetime Clinic omdöme är positivt då de erbjuder en generös och unik garanti på hela 95 % återväxt. Det fasta, låga paketpriset i Istanbul är ytterligare en fördel med kliniken.

Vanliga frågor och svar om Lifetime Clinic

Lifetime Clinic använder sig uteslutande av FUE-metoden för hårtransplantationer och de genomför dem med verktyg på maximalt 0,7 mm. En transplantation kan ta upp till åtta timmar och genomförs med lokalbedövning. Du kommer till kliniken på morgonen och åker hem samma dag.

En hårtransplantation i Sverige kostar från 37 000 kronor. I Istanbul genomförs hårtransplantationen till fast pris på 25 000 kronor.

Ja du får alltid gratis konsultation inför din hårtransplantation. Där går ni igenom dina alternativ med tanke på just din typ av håravfall och storleken på ditt givarområde.

Hos oss på hårtransplantation.com kan du läsa omdömen om auktoriserade kliniker i såväl Sverige som Turkiet. Fyll i vårt formulär för att boka konsultation med en av klinikerna.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram