Hoppa till innehåll
Ilter clinic

Omdöme Ilter Clinic

Vårt omdöme
4.2/5
Ilter Clinic finns i Stockholm

Grundläggande fakta

 • Grundades: för 17 år sedan

 • Orter: Stockholm

 • Metod: FUE IM

 • Medicinskt team: Dr. Demir Ilter (operationsläkare) med team

 • Operationssal: hos kliniken i Täby, Stockholm

 • Certifieringar: n/a

 • Behandlingar per år: n/a

 • Priser: fasta priser, 3 nivåer 30000, 42000, 52000 kr

 • Max antal grafts per behandlingstillfälle: 2000

 • Finansiering: Ja via Medical Finance

 • Paketpriser: ja

 • Garantier: ja skriftligen

 • Språk som talas: svenska

 • Förbehandling: n/a

 • Andra behandlingar: ett antal olika skönhetsbehandlingar

 • Erbjuder support efter operation: alla erbjuds återbesök

 • Kontakt: telefon, e-post och genom intresseformulär från hemsidan

Här på hårtransplantation.com jämför vi priser och kliniker
håravfall Ilter Clinic

Världsledande klinik med egen metod för hårtransplantation i Sverige

Ilter Clinic har en egen metod för hårtransplantation som benämns FUE Ilter metoden eller FUE IM. Operationsläkaren hos kliniken har bland den längsta erfarenheten i branschen, och kliniken är en av de världsledande klinikerna inom området. Man har genomfört flest FUE-transplantationer av samtliga kliniker i Norden. Om du vill genomföra din hårtransplantation i Sverige är detta verkligen ett alternativ att undersöka. Hemsidan har mycket information och all personal presenteras både med namn och vad de har för yrke/roll på kliniken. Deras skicklighet bygger bland annat på designen hur hår och hårfäste ska se ut. Deras strävan är ett fullt naturligt resultat.

Viktigt att du undersöker flera alternativ

Det viktigaste när du ska göra en hårtransplantation är att du blir nöjd med resultatet. Detta kräver främst en skicklig och erfaren kirurg. Men hela teamet, metoder kliniken använder och även hur prisvärd behandlingen är spelar in. 

Här på hårtransplantation.com har vi kontakt med ett stort antal kliniker. Vi hjälper dig få kontakt för konsultation så att du sedan själv kan avgöra vad som blir bäst för dig.

Bra aspekter att känna till om Ilter Clinic

Fler och fler hårkliniker i världen satsar numer fullt ut på FUE-metoden vid sina hårtransplantationer. Hos Ilter har man tagit detta ett steg längre med en egen utveckling av metoden. FUE IM är en metod som genomförs med mikrokirurgiska instrument. Detta ger en högre precision och mindre risker för skador hos patienten. Metoden gör att man kan placera hårsäckarna tätare vilket ger ett bättre slutresultat. Risken för synliga ärr bli också väldigt liten. Omdömena om Ilterclinic är goda då patienter kommer dit från hela världen tack vare den patenterade metoden.

En annan stor fördel med kliniken är att det alltid är samma läkare som opererar. Han och hans team har genomfört fler än 2300 hårtransplantationer. Detta ger stor erfarenhet och kunnande, vilket även skapar en trygghet för patienterna. Dr. Demir Ilter är medlem i svenska, norska, isländska, turkiska och belgiska läkarsamfunden och ett antal andra välrenommerade sammanslutningar inom området.

Konsultation Ilter Clinic
hårsäck Ilter Clinic

En erfaren och professionell hårtransplantationsklinik

Många som funderar på att göra en hårtransplantation lägger tid på att undersöka och jämföra hårkliniker. Ofta vill man även jämföra priserna. Om du önskar göra en hårtransplantation Turkiet istället för Sverige så kan kostnaden t ex bli 60-70 % lägre. Men föredrar du att inte resa iväg så finns det bra kliniker även i Sverige.

Omdömen om Ilter Clinic visar på att detta är just en sådan hårtransplantationsklinik med lång erfarenhet och en egen finslipad metod som de är unika med i världen. En hårtransplantation Sverige, likväl som utomlands kräver ändå att du söker egen information om klinikerna samt att du tar kontakt med dem för att kunna ställa frågor och göra din egen bedömning utifrån exempelvis bemötande och deras svar.

Frågor och svar om Ilter Clinic

Nej, FUE IM är den metod som innebär minst risker, den genomförs med stor precision och man har möjlighet att avgöra för varje hårsäcksgrupp om det är lämpligt att ta den eller inte. Ingen skalpell eller liknande används.

Priserna är uppdelade i 3 nivåer baserade på antal hårsäckgrupper: 30000 kr, 42000 kr, 52000 kr

De besvär man eventuellt kan få efteråt är att det kliar och lätt huvudvärk. Till skillnad mot andra metoder där man inte ska träna på 30 dagar kan man efter en hårtransplantation med FUE IM vara igång efter en vecka uppger kliniken.

Här på hårtransplantation.com jämför vi ledande kliniker, resultat och priser. Kontakta oss idag för att få de bästa erbjudandena från de bästa klinikerna.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram